Stilstaan in Beweging op Ibiza met Jan Rotmans

Nu is het moment om daadwerkelijk te stap te maken om echt wat te veranderen. Door deel te nemen aan ons intensieve programma waarin je samen met een interessant netwerk van ondernemers en professionals op zoek gaat naar de nog onontdekte kant in jezelf. Schrijf je nu in en ga mee naar Ibiza voor de andere, rustige kant van het eiland, maar vooral om de andere kant van jezelf te ontdekken.

Programma Stilstaan in beweging

Leren en ontwikkelen betekent voor ons maatwerk. We starten met een intakegesprek op Nederlandse bodem om jouw doelstellingen in beeld te krijgen en het programma daarop aan te laten sluiten. De week op Ibiza is zo georganiseerd dat je thuiskomt met een concrete volgende stap voor jezelf. Het programma is ingedeeld volgens de principes van ik-wij-het. De ‘ik’ gaat over je persoonlijke drijfveren. De ‘wij’ dat is je omgeving die invloed heeft op jouw ontwikkeling. De ‘het’ dat is de organisatie, de nieuwe stap die je wilt zetten of het project waarmee je bezig bent. Het een is onlosmakelijk aan het ander verbonden. Moveren werkt met een zelf ontwikkelde methode. Iedereen werkt aan zijn eigen vraagstuk, maar we zetten de co-intelligentie van de groep in om je ontwikkeling te versnellen waar mogelijk. Je krijgt tijdens de reis coaching van niemand minder dan hoogleraar Transitiekunde Jan Rotmans. Hij is een progressor die je weet te bewegen naar concrete acties.

Terug in Nederland treffen we elkaar nogmaals en dan sluiten we het programma met elkaar af, maar jij zet de eerste concrete stappen dan al.

5-daagse 'reis' naar transformatief leiderschap

- € 2950,- (excl. btw), inclusief verblijf, ontbijt en diner (exclusief vliegticket)
- Persoonlijke intake in Nederland
- 5 dagen verdieping, persoonlijk ontwikkelingsplan en theorie op Ibiza
- Begeleiding op maat
- Individuele coaching
- Creatieve en sportieve activiteiten
- 1 voortgangsdag in Nederland


Wil je eerder komen of langer blijven om nog meer van het

eiland te genieten? Wil je je vliegticket door ons georganiseerd hebben? Het kan allemaal. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wanneer

Stilstaan in beweging vindt plaats:

- mei 2020 ( 26 mei t/m 30 mei 2020). Schrijf je in via info@moveren.nl

- Intake en terugkomdag worden in overleg gepland

Locatie Moveren Ibiza