Stilstaan in Beweging op Terschelling met Jan Rotmans

Nu is het moment om daadwerkelijk te stap te maken om echt wat te veranderen. Door deel te nemen aan ons intensieve programma waarin je samen met een interessant netwerk van ondernemers en professionals op zoek gaat naar de nog onontdekte kant in jezelf. Schrijf je nu in en ga mee naar Terschelling voor rust, ruimte en een ontspannen sfeer op het eiland, maar vooral om jezelf als leider te ontdekken in een wereld die steeds in beweging is.

Programma Stilstaan in beweging

Leren en ontwikkelen betekent voor ons maatwerk. We starten met een intakegesprek om jouw doelstellingen in beeld te krijgen en het programma daarop aan te laten sluiten. De week op Terschelling is zo georganiseerd dat je thuiskomt met een concrete volgende stap voor jezelf. Het programma is ingedeeld volgens de principes van ik-wij-het. De ‘ik’ gaat over je persoonlijke drijfveren. De ‘wij’ dat is je omgeving die invloed heeft op jouw ontwikkeling. De ‘het’ dat is de organisatie, de nieuwe stap die je wilt zetten of het project waarmee je bezig bent. Het een is onlosmakelijk aan het ander verbonden. Moveren werkt met een zelf ontwikkelde methode. Iedereen werkt aan zijn eigen vraagstuk, maar we zetten de co-intelligentie van de groep in om je ontwikkeling te versnellen waar mogelijk. Je krijgt tijdens de reis coaching van niemand minder dan hoogleraar Transitiekunde Jan Rotmans. Hij is een progressor die je weet te bewegen naar concrete acties.

Na afloop van deze reis treffen we elkaar nogmaals en dan sluiten we het programma met elkaar af, maar jij zet de eerste concrete stappen dan al.

6-daagse 'reis' naar transformatief leiderschap

- € 3550,-- (excl. btw), inclusief verblijf, ontbijt en diner en bootreis (exclusief overige vervoerskosten, zoals treintickets en autohuur)
- Persoonlijke intake
- 5 dagen verdieping, persoonlijk ontwikkelingsplan en theorie op Terschelling
- Begeleiding op maat
- Individuele coaching
- Creatieve en sportieve activiteiten
- 1 voortgangsdag


Kunnen wij je van dienst zijn bij het organiseren van je reis? We helpen je graag. Wil je eerder komen of langer blijven om nog meer van het eiland te genieten? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wanneer

Stilstaan in beweging vindt plaats:

- 13 december t/m 17 december 2021. Schrijf je alvast in via info@moveren.nl en reserveer een plek.

- Intake en terugkomdag worden in overleg gepland

Locatie Moveren