Emmely Lefèvre

Emmely is een innovator, wandelend creatief brein, denker, doener, aanpakker. Die gelooft in snel schakelen, pionieren, écht veranderen. Van binnenuit. Emmely die weet dat wij meer bewerkstelligen dan ik. Die weet dat wanneer je echt wilt innoveren je eerst moet snappen waar die wens eigenlijk vandaan komt. In 2008 won ze haar eerste innovatieprijs. In 2016 werd zij genomineerd voor zakenwonder van het jaar. Eigenaar van projectmanagementbureau Ditis'Em en directeur van De Nieuwe Hanze Unie. Emmely heeft ruime ervaring in het professioneel coachen en begeleiden van '(young) professionals'.

Lotte van Hal

Lotte krijgt energie van het begeleiden van veranderprocessen, de wereld steeds een beetje mooier maken en het vinden van nieuwe routes daartoe. Na haar Master Learning en Innovation is Lotte blijven zoeken naar wat deze lessons learned voor haar betekenden. Via diverse wegen weet ze nu waar ze staat en wil ze anderen inspireren om hun drijfveren te vinden en in te zetten. Zodat je de dingen gaat doen die als het ware vanzelf gaan. Lotte is eigenaar van Nexd en heeft veel ervaring in projectmanagement en stategie-ontwikkeling.

Jan Rotmans

Jan is Hoogleraar Transitiekunde en ondernemer. Jan staat voor de samenleving die aan het veranderen is. Als weldenkende mens kun je niet accepteren dat de mensheid de wereld aan haar lot overlaat. We zijn hier niet op aarde om elkaar uit te roeien. Jan voelt het als een morele plicht om alle talenten die hij in zich heeft ten dienste te stellen van de samenleving. Je kan de verandering niet buiten jezelf neerleggen. Je wil er mee aan de slag!